Turné-Teatret er et teater der er dedikeret til at bringe teateroplevelser ud til teatergængere overalt. Vi tror på, at selv de mindste og mest intime forestillinger kan have en dyb og varig indvirkning. Gennem vores hjertevarme og passionerede tilgang til teaterproduktion ønsker vi at imponere vores publikum og samtidig skabe en hyggelig og mindeværdig aften for alle.

Vores teaterforestillinger er skabt med kærlighed og omhu. Vi ønsker at udfordre og berige vores publikum gennem vores kunstneriske udtryk. På Turné-Teatret ønsker vi at demonstrere, at der er en plads i teaterverdenen til de små, men betydningsfulde forestillinger. Vi tror på, at teater kan være inkluderende, tilgængeligt og bevægende for alle. Velkommen til vores teaterfamilie, hvor vi vil inspirere og underholde dig med vores skaberkraft og lidenskab.


Vi vil bringe teater til alle, hvor end de er. Vi ønsker at skabe et rum, hvor der er plads til alle og forskellighed blomstrer. Vores formål er at vores forestillinger kan spilles overalt, så alle kan nyde og deltage i teateroplevelsen. Benjamin og Helge har dannet et fantastisk venskab, der startede under Grease i 2019, og det har virkelig været med til at forme dette teater.


Vi elsker at bringe teater ud til alle hjørner af landet. Uanset om det er en storby eller en lille landsby, er vi dedikerede til at opføre fantastiske forestillinger, der kan berøre og begejstre mennesker i alle aldre og baggrunde. Vores passion for teater og vores ønske om at dele det med så mange som muligt er det, der driver os, og vi vil fortsætte med at skabe uforglemmelige teateroplevelser for vores publikum. 

I de første halvanden år af vores eksistens hos Turné-Teatret, fokuserede vi på at skabe en fremtidsplan, samt eksperimentere med forskellige former for teater. Vores ihærdige arbejde udmøntede sig i den fantastiske forestilling "Jesus min søn", som blev opført hele 58 gange i forskellige kulturhuse og kirker. Vi er stolte af den store succes, som vores teaterturné har opnået, og det motiverer os til at fortsætte med at levere kvalitetsforestillinger til vores teatergængere.

I 2022 var det meningen, at vi skulle deltage i vores første teaterseminar, hvor vi ville præsentere vores kommende sæson. Desværre måtte vi dog grundet alvorlig sygdom udskyde denne begivenhed. Men frygt ej, for 2023 bliver året, hvor vi endelig tager på teaterseminar og præsenterer en spændende næste sæson.


I 2022 valgte Helge at træde tilbage og overlade Turné-Teatret til Benjamin. Men selvom han ikke er en aktiv del af hverdagen, er Helge stadig med indover planlægningen og sikrer, at teatret føres videre i samme ånd. 

Vi er dybt taknemmelige for den støtte, vi har modtaget fra vores publikum, og vi glæder os til at byde jer velkommen til flere spændende og forestillinger i fremtiden. Følg med på vores hjemmeside for at holde jer opdateret med vores kommende turnéplan og nye teaterprojekter.
Vi ser frem til at dele vores passion for teater med jer, og skabe magiske øjeblikke sammen.