Glarmester Smørum & Ballerup

Professionel glarmester i Smørum og Ballerup

Professionel glarmester i Smørum og Ballerup

advertorial

Er du bosiddende i Storkøbenhavn, og har du brug for kontakt til en dygtig glarmester? Så kan du med fordel vælge Glarmester Henrik og Bent.

Hvordan kan Glarmester Henrik og Bent hjælpe mig?

Glarmester Henrik og Bent kan hjælpe dig med alt hvad der vedrører glas arbejde i din bolig, på dit kontor, eller i din butik. Uanset om du har brug for at få tilskåret et nyt spejl til dit badeværelse eller udskiftet samtlige ruder i husets vinduer er Glarmester Henrik og Bent på pletten.

Glarmester Henrik og Bent har særligt speciale inden for moderne termoruder som er ekstra og særligt energibesparende. Du kan derfor med stor fordel benytte Glarmester Henrik og Bent hvis du ønsker at energioptimere dit hus, og i den anledning få skiftet samtlige ruder ud med mere energivenlige af slagsen. På den måde kan du forhindre varmen i at sive ud af boligen og dermed spare mange penge på din fremtidige varmeregning.

image

Lad Glarmester Henrik og Bent forestå indramning af dine billeder

Der ud over hjælper Glarmester Henrik og Bent gerne med at få sat dine billeder eller plakater i glas og ramme. Glarmester Henrik og Bent varetager gerne smuk indramning af dine minder eller kunstværker, og benytter udelukkende de bedste materialer til dette arbejde. Du kan få rammet dine billeder ind på en måde som matcher det enkelte billedes proportioner perfekt, og ved anvendelse af glas med minimal lys refleksion.

Få akut hjælp til udskiftning af ruder hos Glarmester Henrik og Bent

Endelig træder Glarmester Henrik og Bent hurtigt til når du skal have udskiftet en beskadiget rude. Er en eller flere ruder i dit hus blevet smadret i forbindelse med storm, eller har der været hærværksmænd eller indbrudstyve på besøg i din butik, kan du altid få hurtig hjælp til udbedring af skaden hos din glarmester i Smørum.

Du kan læse mere, og kontakte Glarmester Henrik og Bent direkte via hjemmesiden henrikogbent.dk.