alkoholbehandling

Kom tilbage på sporet med en professionel alkoholbehandling

Kom tilbage på sporet med en professionel alkoholbehandling

Lider du af et farligt overforbrug af alkohol – og er du bange for, at det er ved at udvikle sig til et decideret misbrug? Så er det nu, du skal tage affære. Et alkohol misbrug stopper nemlig ikke af sig selv. Det går kun én vej – og det er støt ned ad bakke.

Det er de færreste alkoholikere, som selv kan finde en vej ud af misbrug og afhængighed, når først de er fanget deri. På et tidspunkt vil det være for sent – og det er, når alkoholismen har påvirket sin dømmekraft og din evne til selverkendelse i en sådan grad, at du ikke længere kan eller vil indrømme, at der skulle være tale om et problem. Så længe du er i stand til at erkende dit misbrug, er der håb – og en vej ud af det.

Hvordan slipper jeg mit alkohol misbrug?

Du bør først og fremmest søge hjælp hos dine nærmeste. Der er store chancer for, at de allerede har på fornemmelsen, at der er noget galt – eller måske endda igennem længere tid har været klar over dit alkohol misbrug, men bare ikke turdet konfrontere dig dermed. Der sker nemlig ofte det, at en misbruger reagerer med vrede og en direkte afvisende attitude over for dem som gør opmærksom på problemet – selv hvis det drejer sig om de nærmeste pårørende.

Der er dog ingen tvivl om, at din kæreste, ægtefælle eller nære ven vil blive glad og lettet hvis du selv kommer og beder om hjælp – for det betyder, at der er håb for helbredelse. Du kan for eksempel bede vedkommende om at hjælpe dig med at finde den rette alkohol behandling. Her bør I gå efter et misbrugscenter med en påviseligt høj succes rate. Du kan i denne forbindelse med fordel tage kontakt til Behandlingscenter Stien på https://behandlingscenter-stien.dk/alkoholbehandling/