JESUS, MIN SØN


'Jesus, min søn' er en varm, morsom og gribende komedie, der lader Josef, julehistoriens glemte mand, sige sin mening.

Mød Josef, den næsten værste tømrer i området. Han lærer først sin kone at kende, da hun vendte tilbage for at klage over et bord, hun har købt af ham. Det forhindrer ham ikke i at invitere hende ud, og de bliver til sidst gift.
Et ret umærkeligt ægteskab, indtil Maria meddeler, at hun er gravid, og at Josef ikke er faderen.

Da barnet vokser op, viser han sig at have et bemærkelsesværdigt talent med træ - hvilket giver yderligere vægt til tanken om, at Josef ikke er faderen! Den unge mand har dog vigtigere ting at lave end at lave møbler. Han skal begive sig ud på vejen til sin skæbne; en pinefuld død efterfulgt af de mest bemærkelsesværdige begivenheder, verden nogensinde har set.

Dette er et forbløffende enmandsspil, historien om Jesus set med Josefs øjne. En almindelig og jordnær mand, der er forfærdet over, hvordan hans billede senere bliver skildret i kristen kunst!

Forfatteren til dette tour de force monodrama har en fortid som stand-up-komiker - og det mærkes. Han har fået den geniale og indlysende idé at fortælle 'the greatest story ever told' fra en helt ny synsvinkel.

Dem har der ganske vist været adskillige af - fra Apostlenes til Monty Pythons gerninger - men her står vi over for et interessant kronvidne: Selve Jesu papfar, tømmermester Josef af Nazareth. Det var ikke nogen nem rolle, han fik tildelt af sin overordnede stedfortræder. Hovedpersonen, hans betydningsfulde skæbne og ejendommelige familie skildres med stor lune og vittige indfald.


Forestillingen spillede rundt omkring i 2022 i kulturhuse og kirker. intet mindre end 58 forestillinger.
Nu er forestillingen blevet opdateret og gjort virkelig klar til scenen og komme rundt til de danske teaterforeningerMedvirkende: Benjamin Lannerö
Forfatter: John Dowie
Instruktørkonsulent: Jørgen Bing

Turné plan:

Bliver opdateret løbende.IMG_1437
IMG_1406
IMG_1464
IMG_1455
IMG_1403
IMG_1439
IMG_1420
IMG_1413
IMG_1422
IMG_1441
IMG_1438
IMG_1446
IMG_1465-2
IMG_1432
IMG_1442