chanel tasker

Gider man bruge en ødelagt Chanel-taske?

Gider man bruge en ødelagt Chanel-taske?

advertorial

At gå rundt med en chaneltaske er at vise, at man har stil, og man bruger den lige så meget for at udsende en signalværdi, som man bruger den som opbevaringsenhed.

De to funktioner kan faktisk oftest komme ud på at være lige vigtige, og selvom den tasketype da er skabt til at kunne bruges til at rumme flere dele, så er det da klart, at man nogle gange bærer rundt på den og viser den frem, selvom man ikke har noget i tasken – eller noget som helst i den overhovedet.

Man køber sig jo lidt ind i en fortælling om at være med blandt de fine og fornemme, for hvem mærket Chanel står for klasse og prestige.

Heldigvis kan helt almindelige mennesker have råd til den slags brands nu om dage, men det gør stadig, at man skal efterleve nogle uskrevne regler, hvis man vil accepteres i denne “klub”.

chanel tasker

Du skal helst have en ny Chanel taske

En af disse uskrevne love er blandt andet, at man ikke viser sådan en chaneltaske frem beskidt eller ødelagt, og hvis den går en smule i stykker, mens man er ude, så skjuler man det, til man kommer hjem.

Det er muligt, man så kan lappe den, men hvis det kan ses, så er den store værdi ved at have sådan en taske dalet gevaldigt.

For sådan en taske fra Chanel skal gerne vise, at man har råd til at have sådan en og måske flere, så man dårligt ved, om man har fået den rigtige med ud ad døren den givne dag.

Det gør ikke noget, at man kun ejer en enkelt Chanel-taske, men det behøver man ikke at sige, for man skal gerne vise, at tasken her indgår som en del af et større sortiment af samme mærke eller flere anerkendte brands.